Cabinet avocat Sorin George Botez
Telefon/fax: 0244.594.770
str. I.L. Caragiale nr.46,
Ploiesti, Prahova

D-na Rodica Petre – Director general grupul PIRITEX :

“Un avocat de mare clasa!

Ca fiecare client al cabinetului, te obisnuiesti cu succesul si nu prea stii ce inseamna infrangerea.

Doamne Fereste!

In fiecare zi ma duelez cu cavalerii cabinetului pentru fiecare act ce trebuie incheiat sub stricta lor supraveghere. Ma enervez zilnic si la fel de bine merg sa-i felicit pentru sfaturile lor avocatesti!

Cum m-au cucerit?

Prin integritate; un simt etic si un fairplay care la inceput m-au derutat – sa fie posibil? Da, este posibil.In secolul nostru, in realitatea noastra, este posibil. Motiv sa ma felicit si pe mine ca am avut incredere, ca i-am gasit..

II cunosc din 2001, si nu m-am plictisit de succesele lor!”

 

Ing. Florin BOCIOACA-Presedinte OK Service Corporation:

“Colaboram in mod exclusiv cu avocatul Sorin George Botez de mai bine de 17 ani.

Cred ca acest fapt defineste cel mai bine succesul cabinetului sau.”

 

Ing. Valentin Nitoc- Dircetor general al SC ELVANI SRL

 " Seriozitatea echipei face ca raspunsul la orice problema neprevazuta sa fie unul prompt si, cel mai important, adecvat situatiei.

Angajamentul este respectat de fiecare data la termenul stabilit.

Abordarea cu profesionalism si seriozitate a acestor probleme elimina erorile, confuziile, neclaritatile, ofera siguranta si fermitate."

 

Florin Stroiescu – Administrator Irish Town Development
"Lucram cu Cabinetul de Avocat Sorin George Botez de aproape trei ani. In acest timp, profesionalismul, seriozitatea si competenta aratata de catre toti membrii cabinetului ne-au ajutat sa parcurgem fara probleme intortocheatele meandre ale Justitiei Romane, in cateva cazuri care ar fi putut avea implicatii serioase pentru firma noastra.
Personal, m-am regasit cu Domnul Avocat Botez dupa o viata - am copilarit impreuna - si am fost extrem de fericit sa descopar in dumnealui un avocat de mare clasa, care a stiut in orice moment sa ne dea sfatul potrivit, sa rezolve problemele aparute, dar si sa calmeze nelinistile unui client fara experienta in problemele juridice.
Cred ca este edificator nu numai faptul ca l-as recomanda oricui, dar orice caz juridic in care as fi implicat are deja hotarat avocatul la care voi apela – Sorin George Botez!"
Dacă ţi-a fost utilă această pagină, da-ne un like pe Facebook


 
Copyright © 2001 - 2024 Cabinet avocat Sorin George Botez

Ultima actualizare: 26 mai 2017
Autentificare
Programare & webdesign: ing. Constantin Iancu