Cabinet avocat Sorin George Botez
Telefon/fax: 0244.594.770
str. I.L. Caragiale nr.46,
Ploiesti, Prahova

Echipa noastră este formată din avocaţi cu experienţă şi va oferă servicii juridice într-o manieră eficientă şi profesionistă.

AVOCAT SORIN GEORGE BOTEZ

           Eminent absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1989, cu specializarea drept economic-administrativ, domnul avocat Sorin George Botez este titular al cabinetului de avocat cu acelasi nume. Beneficiind de o experienta acumulata pe o perioada de 12 ani, timp in care a lucrat in calitate de consilier juridic, in anul 2001 se inscrie in Baroul Prahova si devine avocat definitiv, punand bazele actualei forme de exercitare a profesiei, recunoscuta pentru profesionalismul, calitatea si seriozitatea prestatiei.

           Este masterand in cadrul Colegiului PanEuropean, studiile postuniversitare vizand tematica managementului litigiilor economice.

           Domnul avocat Sorin George Botez este, in acelasi timp, si arbitru comercial, practician in insolventa in cadrul SGB INSOLVENCY CONSULTING IPURL si mediator autorizat. Este Presedintele Centrului de Mediere Muntenia. Desfasoara si activitatea de lector cursuri profesionale postuniversitare - forme practice- in domeniile : dreptul civil, comercial si societar, dreptul muncii, drept fiscal si procedura fiscala, drept procesual civil.

           Competentele profesionale ale avocatului titular sunt vaste, el realizand si supravegherea, coordonarea si controlul activitatii celorlalti avocati din cadrul cabinetului.

 

Taguri:
avocat,
avocati,
drept,
jurist,
juristi,
sorin,
george,
botez,
constantin,
doinel,
cracica,
gabriel,
valentin,
vintila

Dacă ţi-a fost utilă această pagină, da-ne un like pe Facebook


 
Copyright © 2001 - 2024 Cabinet avocat Sorin George Botez

Ultima actualizare: 26 mai 2017
Autentificare
Programare & webdesign: ing. Constantin Iancu