Cabinet avocat Sorin George Botez
Telefon/fax: 0244.594.770
str. I.L. Caragiale nr.46,
Ploiesti, Prahova

Avocatul Sorin George Botez: "Dreptul este ca si muzica. Multi canta in orchestra, foarte putini sunt solisti. Mie imi plac solistii"


         Avocatul Sorin George Botez se afla in topul avocatilor din judetul Prahova, specializati in dreptul comercial. Asa cum declara, acolo ii si place sa fie. Avand un portofoliu important de clienti castigat intr-o experienta de aproape 25 de ani de activitate, acesta a acceptat sa vorbeasca pentru Avocatura.com despre specificul activitatii sale, despre necesitatea specializarii pentru judecatori, dar si despre presiunea personala si profesionala a banilor multi din litigiile comerciale.

         Avocatul prahovean a absolvit Facultatea de Drept in anul 1989, cu specializarea drept economic administrativ, dar datorita imprejurarilor de la acel moment, primul pas pe care l-a facut in aceasta meserie a fost acela de a se angaja consilier juridic la Primaria Targoviste. Din 1990 s-a mutat la Ploiesti, unde a fost consilier juridic pana in anul 2000.

"Aveam extrem de multe colaborari, in mod exclusiv cu firme, chestiune care mi-a permis sa cunosc functionarea unei firme de la inceput pana la sfarsit, nu numai sub aspectele exterioare, ci si sub aspectul realtiilor interioare in cadrul unei societati comerciale, si aici ma refer la aspecte de fiscalitate, ma refer la aspecte de reglementare a relatiilor de munca, chestiune care a fost extrem de benefica pentru activitatea mea ulterioara, care, din anul 2001 se desfasoara in cadrul cabinetului de avocatura Sorin George Botez”, declara avocatul.

 
Dacă ţi-a fost utilă această pagină, da-ne un like pe Facebook


 
Copyright © 2001 - 2018 Cabinet avocat Sorin George Botez

Ultima actualizare: 26 mai 2017
Autentificare
Programare & webdesign: ing. Constantin Iancu